Snowboard gadgets 2012

De Coolste snowboard gadgets 2012

Contour GPS
Video in kaart brengen met de kleinste en lichtste gps videocamera ter wereld.
De ContourGPS maakt prachtige 1080p-video`s.
Het maakt gebruik van een 135 ° groothoeklens / roterende lens die een hoge kwaliteit beeld levert die al je acties  met minimale vervorming vastlegd.
Het registreert Full HD in al zijn glorie.

Voeg GPS toe aan je verhaal!!
Of het nu gaat om het natrekken ven je genomen route op de ski-heuvel,
het controleren van je snelheid op de piste,
de tracking capaciteit van de ContourGPS voegt snelheid, locatie en hoogte toe aan je beeldmateriaal. De ContourGPS is opgezet met een GPS-ontvanger die automatisch kaarten van de drie essentiële – locatie, snelheid en hoogte – en zo tot maximaal vier maal per seconde  een continue baan van coördinaten weet te creëren.
Na je run op de piste, zal de GPS-track synchroniseren met uw beeldmateriaal om een seconde-per-seconde replay via Google Maps van de run die je hebt gedaan te maken.

Connect met je iphone
Met de nieuwe Bluetooth mogelijkheden van de ContourGPS hebben we het mogelijk gemaakt om je hoek controleren op je smartphone voordat je je run begint.
De Contour App zorgt voor een draadloze handheld zoeker die je toelaat om de lens af te stemmen om ervoor te zorgen dat u de juiste hoek heeft. Gemaakt voor zowel iOS en Android, Met de ContourGPS verbinding kan je de instellingen via de telefoon aanpassen op de heuvel of thuis.

Montage
Opnamen maken in hands-free HD moet naadloos zijn, daarom bieden wij een volledig assortiment van mounts afgestemd op specifieke adrenaline activiteiten. Contour’s Trail ™ Mount systeem  plaatst automatisch de camera in de
sweet spot op je snowboard.

Float avalanche airbag backpack
Voorkomen of minimaliseren van diep begraven worden is de sleutel tot het verminderen van lawine slachtoffers. Dat komt omdat de meerderheid van de tijd in een lawine  de redding wordt besteed aan het uitgraven van het slachtoffer.
Een airbag is ontworpen om u te houden op of nabij de oppervlakte, het minimaliseerd de graafwerkzaamheden tijd.Onze Float lawine airbags zijn de eerste airbags die zowel betaalbaar en makkelijk herbruikbaar. Een kleine 2700-psi (186 bar) met perslucht cilinder, een kamer 150-liter airbag, en super efficiënt venturi-systeem maken de Float systemen eenvoudig bij te vullen, licht en betaalbaar.

Tunebug shake surfacesound speaker
Mobiele muziek betekent meestal luisteren via een koptelefoon, gevaarlijk isoleren zich van anderen en je omgeving. De Tunebug Shake is een ultra-portable sound generator die kan worden aangesloten op iPods, MP3-spelers of mobiele telefoons of gebruikt worden draadloos via Bluetooth. Als de speaker op een skate-of snowboard helm wordt gemonteerd zorgt de tunebug voor een surround sound-ervaring.

  • Ultra-portable en lichtgewicht
  • Mounts voor de meeste typen helmen
  • Rubber gegoten grip en waterbestendig
  • Touch-sensitive aan / uit en volume omhoog / omlaag-controll

Dual snowboards
Met de Dual Snowboards ga je zijwaarts de berg af, maar kan je wel je voeten nog afzonderlijk bewegen. En hoe vreemd het er in eerste instantie uitziet, zie ik toch zeker voordelen ten opzichte van het ouderwetse snowboarden.
Zo kan je namelijk zonder je bindingen los te maken de berg op lopen en is er ruimte voor een heel scala aan nieuwe trucs.

Comments are closed.